Dedurizator ESSENTIAL 17 KINETICO

Rating:
100% of 100
în stoc
Numai 5 rămase
SKU
1141
7.550,00 RON
Pe scurt
Descoperă eficiența și fiabilitatea dedurizatorului ESSENTIAL 17 KINETICO. Conceput pentru tratarea apei cu o duritate maximă de 50 de grade germane, acest dedurizator elimină calcarul și alte suspensii solide cu o eficiență de 99%. Compact și non-electric, este perfect adaptat pentru spații mici și nu necesită cheltuieli suplimentare la factura de energie. Certificat NSF și WQA, asigură o calitate a apei superioară. Regenerarea în contra-curent și contorizarea automată a procesului optimizează consumul de apă și sare, oferind o durată de viață extinsă. Cu dimensiuni compacte și specificații tehnice avansate, ESSENTIAL 17 este alegerea ideală pentru o apă curată și sănătoasă în locuința ta. Accesează sfaturile noastre pentru achiziționarea unui sistem de dedurizare și beneficiază de montaj inclus.

 

Click aici pentru a descarca manualul

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 17

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 17 este dedicata tratarii apei cu o duritate maxima de 50 grade germane. Elimina cu o eficienta de 99% calcarul si alte suspensii solide prezente in apa.

Design compact: statie de dedurizare creata special pentru spatii mici (cu acces dificil, umiditate sporita), putand fi montata chiar si sub chiuveta din bucatarie. 

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: acest dedurizator elimina cu o eficienta de 99% Ca, Mg precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele dedurizatorului sunt certificate NSF, WQA.

Fiabilitate ridicata

Consum redus de sare: Procesul de regenerare a rasinii si implicit consumul de sare se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de dedurizatoarele obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Dedurizator non electric apa Kinetico SUA Essential 17

Culoare Gri / Albastru

 

DIMENSIUNI 

Lungime 50,3 cm

Latime 30,3 cm

Inaltime 78,5 cm

Greutate 26,8 Kg

 

SPECIFICATII TEHNICE

Presiune maxima de lucru 8 bar

Debit maxim 34 l/min

Temperatura de lucru (°C) 2 - 50

Diametru iesire 0.75 inch

Diametru intrare 0.75 inch

Cantitate sare utilizata /regenerare 0,73 kg

Timp regenerare 15 minute

Volum apa consumat/regenerare 32 litri

Este foarte important de stiut de unde puteti achizitiona un sistem de dedurizare de aceea puteti citi sfaturile noastre.

Nota: Sistemul include montaj dpdv manopera.Nu sunt incluse in pret eventuale materiale necesare montsjului.

 

Mai multe informații
MarcaKINETICO
5
Rating:
100% of 100
Spune parerea ta despre produs
Spune-ne parerea ta despre acest produsDedurizator ESSENTIAL 17 KINETICO
Rating-ul dumneavoastră

Retur:

Timpul pe care-l ai la dispozitie pentru returnarea unui produse este de 30 zile. Conditia acceptarii returului este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa nu fie deteriorat, sa nu prezinte semne de desigilare )

 

Garantie:

Garantia pe care o oferim produselor noastre este de 30 zile pentru consumabile si 24 de luni pentru sistemele de tratare a apei in cazul achizitionarii pe persoana fizica respectv 12 luni pentru sistemele de tratare a apei achizitionate pe firma.

 

Metode de livrare:

Livrare prin curier: Livrarea prin curier se efectueaza prin Cargus sau Fan Curier de luni pana vineri in toate localitatile din Romania.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 500 lei si gratuita pentru cele a caror valoare depaseste 500 lei.

 

Metode de plata:

Plata online cu cardul bancar: Procesarea datelor de card bancar se face prin intermediul operatorului de carduri Euplatesc.ro

Plata la livrare (ramburs): Vei plati numerar la curier in momentul livrarii comenzii.

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!